Tapas räddningen igår...

/
2 Comments
...kväll när jag var ännu mer uttråkad än vanligt och bara måste få se lite folk!
Jag tog mina lånade kryckor, som inte är likadana vilket gör att de är olika långa och det känns i ryggen, och gick till baren mittemot. Tack och lov för att man bor inne i Madrids city och inte behöver gå långa sträckor för att hitta närmaste bar!

Detta att sitta stilla hela dagen tar på mina krafter, he, he. Jag är vanligtvis en person som är väldigt aktiv eller kalla det för nervös ifall du vill. Eller som min jobbarkompis som satt (jag lyckades skrämma iväg honom till en annan avdelning, hö, hö) bredvid mig förut brukade säga: 

"Eres como Hammy en Red Bull" (du är som Hammy på Red Bull). 

Hammy är en hyperaktiv ekorre i en tecknad film som heter Over the hedge. Han gör allt jättesnabbt och vill svara på allt och göra allt samtidigt typ. Här finns en snutt ur filmen där han har druckit energidryck och allt tycks ha stannat upp för han gör allt ännu snabbare: 

Första gången min jobbarkompis berättade att han åt medicin för han hade fått diagnosen hyperaktiv så tittade jag förvånat på honom och han utbrast: 

"Lo se, es de locos, si soy hiperactivo, no se como se llama lo tuyo!" (Jag vet, det är helt galet, om jag är hyperaktiv, så vet jag inte vad det som du är kallas för!"

En annan sak han uppgivet brukade säga  var: 

"Espera, espera, dame un momento que soy monotarea y no multitarea como tu!"
(Vänta, vänta, ge mig en minut för jag är monotasking, en sak i taget, och inte multitasking, flera saker på en gång, som du!")

Fast inget nytt här, alla kvinnor är väl multitasking?!, he, he. Trots att jag nästan lyckades göra honom galen pga av att jag klarar av att snacka och jobba samtidigt, så gillar han mig fortfarande. Han ringde för att höra hur det var med mig och kunde knappt sluta garva...han såg mig som en Hammy fastbunden i soffan...

Jag kommer att bli galen till slut, detta att sitta eller ligga still är bland det mest nervpåfrestande (finns det ordet på svenska egentligen?) jag har varit med om. Det har dessutom bara gått 4 dagar och jag har minst 6 dagar kvar!!!You may also like

2 kommentarer:

  1. Jag känner igen mig i dig, och absolut från då jag hade gjort en titthålsoperation i knäet och var tvungen att vara hemma och vila i tre dagar eller nåt. Jag höll på att bli prillig.

    SvaraRadera
  2. @Karlavagnen: Visst är det helt omöjligt?! Jag missköter mig ganska rejält maste jag säga. Ligger inte hemma hela tiden direkt... :-)

    SvaraRadera