Mitt patetiska försök till att få lite svensk...

/
1 Comments
...schlagerstämmning:

Påskmust från IKEA och skitdyrt svenskt smågodis som säljs här i Madrid och som är dyrare än gåslever.

Men vad gör man inte för att känna sig lite svensk fortfarande? Här i Spanien är de ju knappt medvetna om att Eurovision pågår just nu (ja, kanske i stadsdelen Chueca då som är Madrids gayområde). 

Sambon "el gato" trodde att han var riktigt integrerad i Sverige när vi bodde där, men mig lurar han inte, ha! Just nu sitter han med en min i ansiktet som kan tydas till "självmord kanske inte är så illa?". 

Klarar man inte av schlager så räknas man inte som svensk!!! Det vet ju alla, tycker jag emellan mina förtjusta utrop: "Men titta så fyndigt! Svenska köttbullar med lingon på! Ååååå,  Carooooooooolaaaaaa Häggkvist!"

You may also like

1 kommentar:

  1. Nä just det. Jag ska gå en integrationskurs när jag återvänder vid pension till Sverige. För jag diggar inte Eurovision. Din gato har min sympati. Å visst är godiset ruskigt dyrt i Madrid. Fast det ligger en affär som är mindre dyr, trevlig personal och färskt och bra urval. http://www.sottsalt.com/ Den ingår inte i den kedja av smågodis affärer som finns i Madrid. Den rekommenderas (tursamt nog bodde jag i förorterna och inte i centrala Madrid!).

    SvaraRadera