Bästa tatueringstället i Madrid heter Por Vida...

/
2 Comments
...ivarje fall läste jag att det var en av de bästa i Madrid. Namnet Por Vida är väldigt passande för ett tatueringställe för det betyder För Livet.
Por Vida ligger på Fuencarral gatan (vid Chueca stadsdelen) och jag tyckte kanske inte att det var världens bästa idé att gå till ett ställe på just den gatan då den är fullproppad av turister. Men jag läste i en artikel om de bästa tatueringsstudiorna i Madrid och de skrev bra om just detta ställe.
Personalen på Por Vida var jättetrevlig. Alex (längs till höger) var tatueraren och visade sig vara riktigt rolig och gjorde att det blev mindre nervöst för han snackade hela tiden. Alex är en Argentinare som älskar Skandinavien och som ofta åker till Norge, Sverige osv. till olika mässor där han tatuerar.

Alex jobbarkompisar garvade och frågade (efter att ha sett fotot jag tog) varför han såg så allvarlig ut och fick till svar: "Jag vill se hård ut inför de svenska tjejer som ser mig på denna blogg".
Jag har alltid velat ha en tatuering, men detta var första gången i mitt liv som jag vågade göra en och visste vilket motiv jag skulle ha. Piercingar har alltid kännts säkrare då det är lättare att ta bort. Tatueringen är en kopia på min katts tassavtryck i verklig storlek. Jag ville ha den som minne från honom under resten av mitt liv. Stackarn har en cancertumör och har inte mycket kvar. Han, min lilla "bebis", som har hängt med mig överallt nu i 16 år. Lite feg var jag dock, jag satte den på ett ställe som jag kan dölja.
Med vanligt bläck till en stämpel så blötte vi ned kattens tass och lät sedan honom trampa på ett papper. Detta papper tog vi sedan till Por Vida där Alex tolkade den och skapade ett nästintill identisk avtryck.

Om det gjorde ont? ¡Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii señor!

Min lilla "bebis":
You may also like

2 kommentarer:

  1. Är jätte sugen på att tatuera mig här. Vad kostade det? Är det billigare än i Sverige? Är lite dålig på sånt här :D

    SvaraRadera