Party, party i Madrid igår kväll...

/
0 Comments
...eller som man säger här "fiesta" (fest) eller "marcha" (är egentligen en gångart hos hästar, men är även ett slangord som betyder typ festa).
Efter middagen igår befann jag mig som sagt i närheten av Retiro, så jag tänkte att det kanske skulle vara kul att gå till Ramses för att betala svindyra drinkar på ett halvtomt ställe, lyssna på halvbra musik och glo på alla snobbar och opererade tjejer när det ändå låg så nära restaurangen.
Tji, fick jag. Stället var fullt, det var inte så himla mycket snobbar där, tjejerna var snygga utan operationer (inte alla dock...), musiken var riktigt, riktigt bra och det var jättebra stämning eller som man säger på spanska då "habia mucha marcha" (det fanns mycket fest). Drinkarna däremot, ja dom var snordyra. 27 Euro för 2 drinkar! Med det är sånt man får stå ut med när man har en sådan utsikt som Ramses har. Det ligger mittemot Puerta de Alcala och Retiroparken och tillhör nog bland de kändaste uteställena i Madrids nattliv.

Tennisspelaren Tommy Robredo var en av gästerna. Vissa tjejer såg ut som Kim Kardashian look-alikes. Det fanns en salig blandning av spanjorer och utlänningar dessutom. Men inte den turisttypen som hänger runt ställena vid Huertas gatan utan dessa såg ut som de visste vart de skulle denna kväll dvs. de hade inte hamnat där av en slump.
Jag var mest upptagen med att dansa och ha kul så det blir inte mycket bilder på Madrids guap@s (snyggingar) denna gång. Ni får hålla till godo med dessa tjejer varav de två mörka var spanjorskor och blondinen en jättetrevlig rysk tjej som hette Luba.

Bartenderna fick fnatt ett tag och dansade helt knäppt till nån knäpp låt som handlade om "agua" (vatten)...
You may also like

Inga kommentarer: