Spanien är fortfarande en diktatur...

/
2 Comments


...ialla fall enligt Khadaffis (Muammar al-Gaddafi) uppfattning om vad en diktatur är och vad han sade till Stina Dabrowski i en intervju...

Se själva hur spanska valresultatet blev:


You may also like

2 kommentarer:

 1. SV: Hej, jag väljer att svara ändå^^.
  Jag skulle aldrig tipsa någon till självsvält bara för att jag själv gör det.
  Ja, jag äter bara shake, i princip inget annat. Och det i sig är inte fel, det är det att jag äter för lite som är ''fel'' i detta sammanhanget.
  Jag är väl medveten om kost och kosthållning och hur man bör göra för att gå ner i vikt på ett bra sätt. Men personligen klarar jag inte av det.

  Att äta shake och ett mål lagad mat om dagen och ligga runt 1500 kcal är helt okej om man vill gå ner i vikt med denna metoden (och det är inte svält, utan vad folk som vill gå ner i vikt brukar äta). Likaså ska man ju självklart träna.

  Bara för att jag har en ätstörning så betyder det inte att jag inte kan något^_^ Jag är ganska insatt faktiskt. Och som sagt, jag skulle aldrig uppmuntra till självsvält.

  MVH Clarisse.

  SvaraRadera
 2. Hola Clarisse,

  Jag kan nog inte hålla med om att bara äta shake inte är fel...det är kanske okej ett tag men man borde inte ersätta vanlig mat med sånt under lång tid. Konstgjord mat är aldrig samma sak som vitaminer osv. från riktig mat.

  Jag ansåg aldrig att du inte kan något eller vore dum (inte något som jag skrev heller)ifall du uppfattade det så.

  Jag blev väldigt impad av ditt viktras tills jag insåg hur det hade gått till och att den metoden inte är nåt för mig. Hur som helst, som sagt i din blogg. Du ser smal ut nu och jättefin ut och jag hoppas att du någon gång kommer över din ätstörning! :-)

  SvaraRadera