IKEA har förstört min Jul...

/
3 Comments

...för hur skall det gå nu med pepparkakor som inte är Annas pepparkakor och Julmust som inte är från Spendrups?!!

INGEN ALADDINASK fanns det heller för de har inte tagit in dem i år. IKEA har tydligen slutat sälja varor som inte är deras egna så det fanns ingen senapssill från Abba heller... :-(


You may also like

3 kommentarer:

 1. Men herregud, visste du inte det? Detta hände i våras och alla vi bortskämda expats har ju gnällt och fixat FB grupper etc.

  Hoppas att du kan njuta i alla fall, Du har i alla fall ställen i Madrid där du kan köpa svenskt smågodis. Sött och salt, mittemot den sportarenan i Madrid (där det spelas basket och konserter) Sött och Salt heter affären eller den andra affären Oooumbooo eller vad den heter kanske kan hjälpa dig!

  Feliz Navidad!!!

  SvaraRadera
 2. Va? Sen nar da? Jag som suttit och deppat och gnallt pa mannen min att vi inte akt till IKEA innan julafton! Lika bra att vi inte akte i sa fall..beratta hur pepparkakorna smakade! Fanns det lussebullar? Feliz Navidad y Prospero Año Nuevo!

  SvaraRadera
 3. Karlavagnen: Det hade jag ingen aning om...:-(. God Jul på dig själv!

  Ulrika: Ingen aning, sedan i våras enligt Karlavagnen...:-(. Pepparkakorna var ok, men inte de godaste jag har ätit. Inga lussebullar alls och Julmusten var ganska lam och hade knappt någon kolsyra. God Jul du med!

  SvaraRadera