Hört på krogen...

/
4 Comments

...häromdagen.

Vi satt på restaurang "Esteban" för att käka lunch. Restaurangen var en lite finare, gammaldags restaurang. Brevid oss satt två kvinnor i 45-50 års åldern. Ni vet, de eviga singlarna, dock inte pga av att de valt de själva. Den ena hade en ganska överlägsen attityd mot den andra. Enligt min mening pga alla komplex som hon egentligen försöker dölja typ. Varför är man annars bitter och jävlig mot andra?

Hur som helst så sitter de och kikar i menyn och funderar över vad de skall beställa...

Den ena (hon överlägsna) sitter och skryter lite över vilken fin restaurang hon har tagit med den andra till...

Den andra kvinnan frågar då:

"¿Qué es el Steak tartare?"

(Vad är Steak tartare?)

"Es un chuletón de Buey con salsa tartare", svarade hon den överlägsna med en kaxig attityd som om det vore en självklarhet

(Det är en oxkotlett med tartarsås)

Jag och sambon "el gato" satt och fnissade för oss själva och satt och höll tummarna för att hon skulle beställa in denna rätt "Steak tartare" som är inget mindre än rått kött, dvs råbiff för att få se hennes min som borde ha varit oslagbar! :-)

Tyvärr beställde hon något annat...tyvärr för oss och tur för henne.


You may also like

4 kommentarer:

 1. Jag dör av skratt å utveckla gärna din teori om singlar som är 45 år gamla! :-) hihihihi

  SvaraRadera
 2. fast jag har ju valt det själv - singelheten du vet. :-) Å inte är jag speciellt överlägsen heller. Behöver jag inte vara eftersom jag vet att jag är världsbäst (hehehe)

  SvaraRadera
 3. Ha, ha...det var med glimten i ögat som jag skrev det där. En sak är en "solterona" och en helt annan sak är en "soltera" ;-)

  SvaraRadera
 4. Jo, jag förstod vilken sort som avsågs. :-) Å jag flinar fortfarande när jag läser inlägget. Kan riktigt se dem framför mig!!!

  SvaraRadera