Lite avundsjuk blir du allt...

/
2 Comments
...ifall du gillar löpning och bor uppe i Norden just nu va? ;-) Trots att jag befinner mig uppe i spanska Pyreenerna just nu, så hade vi strålande solsken och jag sprang i korta shorts och var tvungen att ta av mig jackan när jag satte igång.Norska Mikaela bosatt i San Francisco hade ett inlägg om löpning i Norge häromdagen på sin blogg. Usch, jag fick nästan rysningar av obehag när jag såg all snö! Jisses, hur många gånger har man inte halkat omkring på snö och is i Sverige och halvt om halvt nästan slagit ihjäl sig? När jag läser och ser sådana inlägg som Mikaelas eller Miranda Kvists så blir jag påmind om vilken lyx det är att få bo i Spanien och kunna springa under "normala" väderförhållanden (nu tänker jag inte på de 3 månader av "helvete" i Madrid under sommaren då vi har upp till 40 grader varmt, he, he). Jag blir även påmind om vilka "hjältinnor" tjejer som de är som överhuvudtaget orkar ta sig utanför dörren!


Bjussar på lite mer bilder från min löpartur:


You may also like

2 kommentarer:

  1. Haha. Det var faktiskt härligt att springa i snön! Nästan så att det blev tråkigt att komma tillbaka och springa på asfalten här i SF.

    Jag ska försöka vara med på din utmaning. Förhoppningsvis blir jag inte helt knäckt av att börja jobba.

    Gott nytt år till dig! Kram.

    SvaraRadera
  2. Mikaela: Holaaaaa, mig lurar du inte!!! ;-) Det later bra. Jag säger till via din blogg när jag har skrivit om utmaningen! :-)

    SvaraRadera