Alla dessa snobbar har tyvärr också hittat hit...

/
2 Comments

...till spanska Pyreenerna för lite skidåkning så här innan nyår. Det var alltså inte bara jag som hade den fin-fina idén att komma hit. Det är samma visa varje år, helt tomt under julveckan och precis vid nyår så vill alla dessa snobbar med pärlor i öron (kvinnorna) och pälsar på sig på kvällarna komma hit och visa upp sig. Uppe vid backarna så är det mest männen som verkligen åker skidor, de flesta kvinnor tar sig upp med bilen till närmsta kafeterian och sitter och solar istället eller är med barnen.


Jag tog snabbtåget AVE (300 km/h) från Madrids centralstation Atocha och det tog mig ca 2.5 h att komma till Huesca där sambon hämtade upp mig med bilen. Han har nämligen inte behövt jobba i mellandagarna utan stannade kvar när jag åkte hem till Madrid för att jobba. Med bilen tar det sedan 1.5 h till "vår" dal. Smidigt och bra tycker jag som nu är här i Pyreenerna för andra långhelgen i rad! Det känns som välförtjänta minisemestrar och själva semestern som jag har mellan den 4:e och 13:e känns som den blir förlängd.

You may also like

2 kommentarer:

  1. LOL, en kompis till mig kallar den sorts tjejer för "mechaperlas" som passar ju de perfekt för alla har ju inte bära pärlor i örhängen utan 99,9% av dem har ljusa slingor (även om ögonbrynen visar ju att de inte är blondiner direkt).

    Gott Nytt Ar!

    M.

    SvaraRadera
  2. Anonym: Sambon höll pa att garva ihjäl sig när han hörde "mechaperlas" och tyckte det smeknamnet var i en klass för sig! :-) Gott Nytt Ar pa dig själv!!!

    SvaraRadera