Man måste ju fylla på med bränsle inför skidåkningen...
/
0 Comments
...och det gör man bäst genom att äta mycket och gott.
På "El Veedor de Viandas" (som jag alltid brukar kalla för "La Vinoteca" fast de inte heter så) hade de en speciell viltmeny för 32 Euro / person. Det ingick 4 olika rätter + en efterrätt och en flaska rött vin. Den första rätten var 2 olika paté gjorda på viltsvin och hare som serverades tillsammans med en fikonmarmelad. Nästa rätt var en kräm gjord på pumpa med ett "skum" gjort på kastanjer.
Efter det fick vi en sallad med granatäpple och "perdiz" (dvs. fågel) och slutligen viltsvinsköttbullar med karameliserad päron och chokladsås. Goooooooooooooooooooooooooott var det!
Och hur bör en god middag avslutas? Jo med en efterrätt som innehåller choklad och sedan lite pacharánlikör för att kicka igång matsmältningen naturligtvis...
På "El Veedor de Viandas" (som jag alltid brukar kalla för "La Vinoteca" fast de inte heter så) hade de en speciell viltmeny för 32 Euro / person. Det ingick 4 olika rätter + en efterrätt och en flaska rött vin. Den första rätten var 2 olika paté gjorda på viltsvin och hare som serverades tillsammans med en fikonmarmelad. Nästa rätt var en kräm gjord på pumpa med ett "skum" gjort på kastanjer.
Efter det fick vi en sallad med granatäpple och "perdiz" (dvs. fågel) och slutligen viltsvinsköttbullar med karameliserad päron och chokladsås. Goooooooooooooooooooooooooott var det!
Och hur bör en god middag avslutas? Jo med en efterrätt som innehåller choklad och sedan lite pacharánlikör för att kicka igång matsmältningen naturligtvis...