Piffiga tjejer smiter från företagsmiddagar i Madrid...

/
0 Comments
...och går ut med flörten från jobbet till någon annan bar istället?

Varje år brukar de flesta företag i Madrid bjuda sina anställda på julmiddag. Man bokar bord på någon restaurang eller hela restaurangen eller kanske någon mässa (ifall företaget är riktigt stort) och bjuder alla.

Igår hade även mitt företag sin middag (och typ alla andra i Madrid då förra helgen var långhelg och nästa helg också långhelg och denna helg var lämpligast), men jag gick inte dit då sambon och jag firade hans födelsedag istället.

När vi efter middagen drack drinkar på favoritstället så kunde man verkligen se att folk hade smitit iväg från sina företagsmiddagar. Klädseln var lite mer sofistikerad än vanligt på gästerna (ivarje fall på den här baren) och att alkoholintaget hade sponsrats av företagen kunde man tydligt se för folk var ganska på lyset för att vara spanjorer...(spanjorerna brukar ju annars vara ganska duktiga på att undvika att bli fulla).

Jag träffade på dessa trevliga tjejer som var väldigt glada i hågen. Kolla in hon till höger, visst ser hon lite ut som spanska skådespelarskan Victoria Abril?



You may also like

Inga kommentarer: