Mycket svett och tårar i smalt garage i Madrid...

/
4 Comments
...blev det tills min nya "bebis" äntligen kom på plats i vårt garage.


You may also like

4 kommentarer:

 1. Ha ha! Vet inte vilken bil det är, ser ut som en Toyota av nåt slag och jag vet att det finns inte alls lika måna varianter i Europa som det fanns i USA - jag hade en Toyota Highlander, som är som en betydligt längre RAV4, ungefär. Problemet med Madrid är ju att den här stan är inte gjord för stora bilar, så jag ville ha en liten bil här. Alltså har jag en WV Polo, som jag verkligen ääälskar. Så perfekt att köra och parkera i Madrid.

  Bilen jag hade i USA var fantastisk, den bästa bil jag nånsin haft. Men den hade bara inte funkat här. Så, allt beror på omständigheterna.

  Vad har du för bil???

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Eastcoastmom: ¡Hola! Bilen är en Toyota Landcruiser. Innan hade vi en Toyota RAV-4. Med RAV4:an hade vi redan problem med att få in den i garaget...det löste vi genom att köpa en ännu större bil! Smart...;-). Jag har även en gammal Toyota Camry som du borde känna till (modellen) eftersom du har bott i USA. :-) Här i Spanien har den modellen aldrig sålts så spanjorerna brukar bli oerhört förvånade när de ser den. Inne i Madrid centrum rör vi oss aldrig med bil, bara buss, metro eller taxi (eller går förstås!).

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya bilen ;)

  Antar att det kommer bli mycket svett och tarar framöver om ni maste köra i Madrid..eller i Spanien överlag. Jag tycker inte var bil är speciellt stor men trots det har jag stora problem att parkera manga ganger.
  :)

  SvaraRadera