Hur köper man fotbollsbiljetter till en Atletico match i Madrid?

/
0 Comments
Jag fick en fråga via mail om hur man kan köpa biljetter till Atletico de Madrids matcher online. Här jag skrev jag om det i ett gammalt inlägg. Nu vet jag dessutom var man hämtar ut biljetterna efter att man har köpt dem online. Man måste till bankomater som tillhör "ServiCaixa" dvs. banken "La Caixa" (de är gula utanpå) och där måste man stoppa in samma kort man har betalt online med. Bankomaten låter dig välja språk och du stoppar in kortet. Sedan är det bara att följa instruktionerna. Utanför biljettluckorna vid stadion Vicente Calderón finns det sådana bankomater där du kan skriva ut biljetterna. De finns ju över hela Madrid också, men vissa av dessa bankomater erbjuder inte servicen så du kan skriva ut dem. Men vid stadion kan du det. Tiderna vid stadion för att skriva ut dem är: dagen innan matchen från 10:00 - 14:00 och från 17-19 och samma dag som matchen från 11:00 till matchstart. Nästa matcher som Atletico de Madrid spelar hemma förutom i helgen är den 23:e September mot Valladolid (kl:18:00), den 4:e Oktober spelar de en match mot Viktoria Pzlen i Europe League.(kl:21:00). Den 7:e Oktober spelar de en hemmamatch i vanliga spanska ligan mot Málaga klockan 21:30.
En fråga handlade om att hitta en restaurang med genuin spansk mat. Genuint spansk restaurang (fula inredningar dock) med typisk spansk mat är Ñeru, El Esteban, Zerain och La Bola (den sista kanske svenskar inte gillar så himla mycket för de har inte så mycket mat att välja emellan. Dit går man för att äta typiska rätten fran Madrid, "cocido madrileño".
För er som inte vet det ännu: Resetidningen Escape intervjuade mig i våras och just nu i deras senaste nummer finns en 5-sidig artikel om Madrid samt en 32-sidig guide med fler Madridtips.


You may also like

Inga kommentarer: