Spännande Lördag för mig...

/
2 Comments
...som sitter fast i soffan, men ser till att njuta lite ändå.

Senaste numret av AD (Architectural Digest), tennismatch och blir ompysslad med godsaker. 


You may also like

2 kommentarer:

  1. Apropå godsaker... det finns en affär vid Pza República Dominicana (brevid Rodilla) som heter Gudis (med u). Kommer man in, hittar man lösgodis och Annas Pepparkakor! Inte svårt att gissa att det är en svensk affär, lite som en pressbyrå, och man behöver inte åka ut till Ikea för att köpa pepparkakor. Du nämnde torget i något inlägg, så tänkte jag berätta för dig vad som finns där som du kanske inte visste om.

    Nu undrar jag bara var man kan köpa Kalles Kaviar. Skulle du kunna göra ett inlägg om var i Madrid man kan köpa svensk mat?

    SvaraRadera
  2. @Anonym: Holaaaaaaaaaaa :-). Den affären kände jag faktiskt till. Jag frågade en gång och de sade att ägaren var svensk. Ett tag hade de en till sån affär vid tunnelbanestationen Pacifico men den finns inte kvar längre.

    Kalles Kaviar kunde man köpa på IKEA förut, men nu vet jag inte ifall de har bytt ut den mot deras egna variant. Det där med att göra ett inlägg om var i Madrid man kan köpa svensk mat blir nog ganska svårt tror jag...för jag har ingen aning faktiskt! Jag tror inte att det finns några mataffärer i Madrid som säljer svensk mat. Ibland på El Corte Ingles, Hipercor och deras gourmet affärer kan man hitta någon enstaka produkt.

    SvaraRadera