Kan de någonsin förlåta mig för fusket?

/
4 Comments

Försenad träningspaktsvecka...i och med att jag var förkyld i en veckas tid och sedan när jag äntligen blev bra gick och vaccinerade mig mot influensan. Jag fick naturligtvis en reaktion och mådde dåligt efter det. Totalt har jag väl fuskat och inte tränat i 1,5 vecka.

Jag har som helst tagit nya tag denna vecka och var ute och sprang i Måndags i 31,52 minuter (ca 6,5 km...jag vet...långsamt), i Onsdags var jag också ute och sprang samma runda på 31, 35 minuter. Låååååångsamt det med men en aning snabbare ivarje fall!

I morgon Lördag skall jag springa ett lopp på 10 km här i Madrid (VII Carrera Popular Distrito de Retiro). Jag har tur för den börjar och startar i Retiroparken och starten går inte förrän klockan 5 på eftermiddagen för en gångs skull! Sooooovmoooorgon, ja tack!

Om jag springer extra snabbt imorgon så hoppas jag att tjejerna som är med i träningspakten kan förlåta mig?!


You may also like

4 kommentarer:

 1. Det klart vi gor! Och jag tycker inte alls du springer langsamt. hur gick det igar?? Ar jattenyfiken.

  SvaraRadera
 2. Gracias Lisa! :-) Loppet gick bra fast det är ett ganska tufft 10 kilometers lopp då de sista 4 km är uppförsbackar. Jag tog i lite för mycket i slutet och när jag kom in i mål så fick jag astma...Samurkillarna (ambulanskillar) kom springande med panik i rösten "Vad händer med henne?", "Vad skall vi göra?", "Är du okej?" medans jag höll på att kvävas. Min sambo som var där hjälpte mig tills jag kunde andas normalt. Han sade åt mig att ignorera dem (samur) och bara tänka på att lugna ned mig och andas. Det enda Samurkillarna gjorde var att göra mig mer nervös, ha, ha. Så kan det gå när man väger 6 kilo för mycket och inte har kommit i form ännu! ;-)

  SvaraRadera
 3. Men gud, det later jattelaskigt!! Ta det lite lugnt nu, inte vart att bli sa dalig.
  Var slutade loppet nanstans? Nar jag sprang i Madrid sa sprang vi fran Retiro till Casa de Campo, ocksa upp upp upp pa slutet.

  SvaraRadera
 4. Loppet slutade i Retiro men de sista 4 kilometrarna gick via helvetesbacken Menendez Pelayo, sedan via Reina Cristina, sen uppför Alfonso XII, sen in i Retiro via andra helvetesbacken Cuesta Moyano....!

  SvaraRadera