Bloggkärlek...

/
5 Comments
...min alltså. Här hittar ni några av mina allra första bloggkärlekar här ute i cybervärlden:

From Tokyo with Love var min allra första bloggkärlek. Mode var jag inte så himla intresserad av, men Maria bodde ju förr i Tokyo vilket jag var helt fascinerad av. Ja nästan lite besatt var jag nog. Av Tokyo alltså, inte Maria. Det där lät ju lite stalker-aktigt, ha, ha

Karlavagnen - no soy un guiri vivo aquí var min andra bloggkärlek som jag känner lite extra för tack vare att hon är den första som kommenterade på min blogg och som då också bodde i Madrid. Nu bor Karlavagnen i Italien men är fortfarande min räddare i nöden som alltid hjälper till med Madridtips och peppande ord.

Killing Zoe again är en av de bloggar där orden lyckas beskriva verkligheten på ett oerhört realistiskt sätt. Inläggen berör och stör en, men lämnar definitivt ingen oberörd!

Livet och Helsingfors hamnade jag alltid på av två andledningar. Helsingfors och sjuk humor. "Peppe" och hennes man påminner mig om att min sambo, "el gato", och jag kanske inte är så himla knäppa ivarje fall och att vår relation kanske till och med är normal? :-) Sarkastisk humor när den är som bäst visar sig oftast i Peppes och hennes mans vardag.

Blondibella hamnade man ju på till slut. Lite pinsamt tänkte jag i början då jag hade hört och läst kommentarer om henne. Men ärligt talat, jag är oerhört imponerad av hur hon har lyckats vända något så negativt (bimbostämpel) till vad hon har idag. Vilken driftig tjej, ibland blir jag nästan trött av att bara läsa om allt hon gör och hinner med och undrar om hon inte borde ta över min sambo "el gato"s andra smeknamn...el conejito duracell (duracellkaninen, ni vet, den i reklamen för batterier) för hon blir ju aldrig trött!


Backstage i modebranschen är även hon en driftig tjej som har hängt med sedan starten (min alltså) då hon peppar och kommenterar hos mig. Hon är en tjej som har bott i Spanien där hon pluggade mode och jobbade. Sedan flyttade hon tillbaka till Sverige och öppnade egen butik med sin egen design. Inte illa! Hon är dessutom ihop med en spanjor som hon har fått en bebis med.


Looking for Sara lyckas alltid med konststycket att i korta inlägg beskriva känslor och med humor. Dessutom bor/bodde hon i Korsika och det är ju inte helt fel det heller.

Jag är inte mongam när det kommer till bloggkärlek. Jag berättar snart om resten av mina kärlekar...


You may also like

5 kommentarer:

 1. Inte gilla! Komplimanger;) Tack!

  Que tengas un buen fin de...
  Besos!!!

  SvaraRadera
 2. Kul att se vad andra läser för bloggar!

  http://sakuradesu.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. AAAA men gulliga kära du!!! En sak ångrar jag och det är jag inte mötte dig när jag bodde i Madriz. Har fö forwardat dina vitrinskåp till kollegor på xjobbet... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att få lite tips på nya bloggar! Flera där som jag inte "känner".

  SvaraRadera
 5. Bella: Komplimanger till de som förtjänar dem! :-)

  Johanna: Kul att du kommenterade på min så jag fick nys om din!!! Den skall jag kolla in!

  Karlavagnen: Du hör ju själv...du hjälper tom till i mina frustrerande försök att bli av med mina vitrinskåp som till och med kinesen ratade! La primera ronda la pago yo si te vienes a Madrid ;-)

  Lisa: Du är också med på min bloggkärlekslista men del 2 då du kom med i bilden lite senare! :-)

  SvaraRadera