Jag är en groupie...

/
2 Comments

...och förföljer Atletico de Madrid när de spelar i andra städer!

En väldigt bra ursäkt till att resa lite grann som brukar funka för mig och sambon, "el gato", brukar vara att Atletico spelar en bortamatch. I helgen stack vi till Granada tillsammans med 5 kompisar och kollade på matchen. Helgen handlade ju naturligtvis som vanligt om att äta och dricka i mängder.


Det bästa eller kanske sämsta (beroende på hur man ser det) är att man får gratis tapas till varje öl. Barerna verkar tävla mot varandra om att skänka bort den största tapasen. De verkar tävla i om att vara trevligast också för bättre bemött än så här kan man knappast bli. Vilka människor! Till och med kocken på ett tapasställe ställde upp på en bild trots "rivaliteten".


Och ja, snigeln var en del av en tapas och åts upp även den. Inte av mig dock, men spanjorer fullkomligt älskar sniglar!

Hur det gick med matchen då? Det blev oavgjort men det gjorde inget. Vi hade lika roligt ändå!


You may also like

2 kommentarer:

 1. Det går fint att också beställa saker från vår webshop som skickas till Spanien. Frakten borde räknas ut automatisk ut i kassan då du valt land. Paketfrakten är rätt så dyr, mellan 30-50 eur men brev- och maxibrevförsändelser är inte lika kostsamma.

  SvaraRadera
 2. Hola!

  Tack för tipset om Chirimoya. Lite roligt var det med tanke på att det första Emilia sa när vi smakade var "det smakar ju glass!" (den var kylskåpskall).
  Så ni delar samma åsikt!

  Ha det toppen!
  Kram från en annan del av Spanien

  SvaraRadera