Hur korkad får man vara?

/
3 Comments
Folk hade berättat för mig, men jag valde att ignorera. Jag hade hört om det om och om igen, men jag låtsades som ingenting eller glömde bort det. Jag kollade aldrig upp det tills nu!

Och det var S A N T!!!

Vad var då sant? Jo att det finns en webbsida här i Spanien som heter El Tenedor där man kan boka bord online på olika restauranger. Inte bara det, man får även upp till 50% rabatt om man gör det via dem. Det är lite olika beroende på vilken restaurang man väljer. Det finns en lista på webbsidan med de som har rabatt och restaurangerna på den varierar.Vi var lite skeptiska till en början men beslöt oss för att testa och man behöver inte säga något om det när man kommer till restaurangen. När notan kommer in har rabatten dragits av. U N D E R B A R T!!!Hur dum får man vara?! Detta kommer att rädda mitt liv, eller snarare min ekonomi då jag och sambon, "el gato", spenderar hela lönen på att gå på restaurang. Vi går minst 2 ggr helg (under veckan äter vi båda dessutom lunch ute på restaurang) eller fler gånger på restaurang.You may also like

3 kommentarer:

  1. Funkar det verkligen? Det är ju toppen i så fall. Ska jag sprida vidare till mina kompisar. Hur gick det med loppet och med dina vitrinskåp till slut?

    SvaraRadera
  2. Jaaaaaaaaaaaa, det FUNKAR!!! :-) Mina vitrinskåp står där de står. Jag har inte hunnit tagit tag i det pga resor, men nu blir det snart andra bullar. Jag skall kolla upp det du tipsade om!

    SvaraRadera