Äta gott och samtidigt skänka pengar till svältande...

/
0 Comments

...är ju en lite ovanlig kombination. Men på restaurangen Con Laya på Zurbano gatan nummer 13 kan man göra just det! För varje rätt man äter här ges ett bidrag till "Restaurantes contra el hambre" (Restauranger mot hungern) som kämpar emot hungersnöden hos barn. 300 olika restauranger från 33 olika provinser är med i detta initiativ. Här kan du läsa mera.

Maten på Con Laya var god men imponerade inte speciellt mycket. Det är ingen restaurang som jag kommer sitta och längta tillbaka till. Detta betyder inte att det var något fel på maten. Men det är typ samma slags mat som så många andra restauranger serverar. Känns lite "been there, seen that before"...

Det som serverades som "Apertivio" (typ smakbit man blir bjuden på) var i minsta laget, men god dock!Den rätt som trots allt lyckades imponera mig lite grann var en förrätt med gåslever som serverades med fikonmarmelad och "sobaos" som är som en avlång muffins. Det brukar man äta till frukost. Kombinationen var annorlunda och god. "Muffisen" var dessutom rostade, något som jag kommer att härma. Det kommer att smaka gott till helgfrukostar!

Vi hamnade på restaurangen tack vare "El Tenedor" som ger dig upp till 50% rabatt vilket aldrig kan vara fel. Läs mer om det här.


You may also like

Inga kommentarer: