Vissa människor är riktigt fina människor...

/
2 Comments

...eller har väldigt bra minne!

Kolla vilka tidningar jag fick av en amerikansk arbetskamrat. Egentligen är vi inte arbetskamrater, ivarje fall så jobbar vi inte inom samma avdelning. Vi jobbar inte ens i samma länder. Vi har varit i kontakt då och då pga jobbärenden.

Hon var alltid anträffbar vilken tid som helst trots att hon bodde i New York, så jag undrade ifall hon inte kunde sova? Nej garvade hon, jag är uppe med tuppen för jag gillar att springa. Eller snarare "wogging" som hon kallar det. Hon springer nämligen så långsamt att det är mer "walking than jogging".

Efter denna upptäckt, att vi båda är hängivna "woggare" så tog hon med sig sina amerikanska Runners World tidningar till mig de 2 gånger hon kom till kontoret i Madrid. Jag slukar vanligtvis den spanska och svenska versionen.

Nu har jag inte sett henne på kanske 2 år och helt plötsligt kommer en spansk arbetskamrat fram till mig med ett paket från amerikanskan. Spanjorskan hade varit på vårt företag i Schweiz och det är där amerikanskan bor och arbetar nuförtiden.

Vilken människa! Man får ju för sjutton hopp om mänskligheten igen...;-)


You may also like

2 kommentarer:

  1. Det är väl härligt! Wogging?! Det kanske jag skulle testa.

    SvaraRadera
  2. Det är aldrig försent att börja wogga...hälsningar "hurtbullen" ;-)

    SvaraRadera