Tandläkare som luras...

/
2 Comments

...ja, den skaran tillhör inte min tandläkare ivarje fall.

Ana heter hon och hon är faktiskt underbar för hon lurar mig inte och påstår att jag har fler hål än vad jag har. Jag har råkat ut för det fler än en gång. Jag tar aldrig förgivet att det tandläkaren säger stämmer om jag är där för första gången. Jag går alltid och dubbelkollar någon annanstans här i Madrid.

Jag hittade Anas klinik tack vare en tjej som hade pluggat på samma tandläkarutbildning. Den tjejen jobbade för den offentliga vården där man har rätt att gratis dra ut visdomständer (vilket jag gjorde). Efter att hon hade dragit ut min tand var jag helt lyrisk för jag hade knappt märkt något. Hon var så himla duktig och jag som är livrädd för tandläkare...

Jag frågade ifall hon inte jobbade på någon privatklinik som jag kunde gå till i fortsättningen, men det gjorde hon inte. Istället rekommenderade hon sin gamla studiekamrat och på den vägen är det. Jag aldrig varit så nöjd med en tandläkare förut. Hon vet vad hon gör, är oerhört professionell och trevlig dessutom. Man märker knappt av bedövningssprutan...

Tips till er som är rädda för att gå till tandläkaren. Ana har sin klinik på Calle Príncipe de Vergara 276 och man kan ringa dit och boka tid på 91-350 24 77. Detta rekommenderas helt klart. Dyrt är det, som alltid med tandläkare, men värt priset är det verkligen!


You may also like

2 kommentarer:

 1. Svensk tandläkare
  Clínica Dental Trullenque
  calle Juan Bravo, 84 bajo A
  28009 Madrid
  Tel: 91 575 34 44
  E-post: clinica@trullenque.com
  www.trullenque.com

  kan även rekommenderas, har jag hört. En kollega var lyrisk. Å behöver du en bra plågis i Scheveningen (NL) så kan jag rekommendera en också. But that is another story.

  SvaraRadera