Katter som bor på veterinärskliniken...

/
1 Comments

...och går runt fritt. Det är inte alla gånger man ser sånt.

Denna veterinärsklinik heter Gattos och de behandlar bara katter. Något jag och sambon "el gato" är väldigt tacksamma för. Vi har varit hos många olika veterinärer men det är oftast samma visa. Veterinärer verkar fördra hundar framför katter, ivarje fall här i Madrid. De behandlar katten ganska känslokallt och verkar inte bry sig speciellt mycket. De har typ tyckt att varför skall vi betala alla vaccinationer och blodprov med analys på ett speciellt labb som var godkännt av Sverige (när vi skulle flytta till Stockholm med ena katten)? Det är väl bara att lämna katten i Madrid eller ge bort den till nån och skaffa en ny i Sverige...

Vi hittade denna kattklinik förra året som enbart behandlar katter och det är en helt annan attityd. Dyrt som attan men värt priset.



You may also like

1 kommentar:

  1. Annars kan jag rekommendera en vanlig veterinär klinik i Suburbia. I villaneuva de la Cañada närmare bestämt. Har läst om din vet klinik förut och hade jag inte haft en så himla bra klinik från första timmen (bokstavligen) så hade jag gått till dem. Men visst känns mentaliteten igen. Lite samma stil i Sverige.

    SvaraRadera