Efter en tuff vecka förtjänar man lite belöningar...

/
0 Comments

...i form av 2 timmars SPA och 1 timmes massage! Det finns bara ett ord som beskriver känslan efteråt: AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Jag var på superflotta "Club Metropolitan" som är ett gym, restaurang + SPA. Det enda jag blev besviken på där var bastuaggregatet eller snarare sagt avsaknaden av ett sådant!!! Inget nytt här i Spanien när det kommer till finsk bastu...de har helt enkelt inget aning om hur man bygger en bastu eller hur man bastar här.

Spanjorerna har fått för sig att med bastu menas att man skall basta i torr värme...och med torr tror de att man varken skall ha ett bastuaggregat eller kasta vatten på några stenar. Det finns ingen ånga överhuvudtaget i en spansk bastu. Många gånger har de även en spärr så att när temperaturen stiger till 80 grader så stängs den av! P E R K E L E säger jag som har finskt blod i mig!

Tur var det att de på Metropolitan ivarje fall hade en riktigt bra turkisk ångbastu eller vad de nu heter på svenska. Det fanns till och med is utanför ifall du ville svalka av dig med is...You may also like

Inga kommentarer: