Torres har bara tillhört ett lag...

/
2 Comments
...och det är Atletico de Madrid!!!

Jag citerar ur tidningen AS:

"Siempre he dicho que aficionado solo he sido de un equipo, el Atlético de Madrid. Siempre llevaré al Liverpool en el corazón, nunca diré nada malo de ellos, pero mi equipo es el Atlético", dijo el 'Niño'"

("Jag har alltid sagt att jag bara har varit fan av ett lag, Atletico de Madrid. Jag kommer alltid att ha Liverpool i mitt hjärta, jag kommer aldrig säga något dåligt om dem, men mitt lag är Atletico", sade "el Niño")

Ett citat ur tidningen El Pais:

"Me habría gustado salir de otra manera porque allí he sido muy feliz", admitió. Pero él, pase lo que pase, es colchonero. "Cuando nací, en Madrid, no era fan del Liverpool ni del Chelsea. Solo lo era del Atlético y sigo siéndolo"

("Jag hade gärna slutat/lämnat på ett annat sätt för jag har varit väldigt lycklig där", erkände han. Men han, vad som än händer är "colchonero". (colchon = madrass, dvs med anknytning till den randiga lagtröjan) "När jag föddes i Madrid var jag inte Liverpoolfan eller Chelseafan. Jag var bara Atleticofan och det är jag fortfarande")

Läs även här i El Mundo

Nu kan Photoshopexperterna "Anonym" och "Proffset" gärna få leta upp ett citat där Torres säger att han ääälskaaar Liverpool. ;-)

Läs mer här ur tidigare inlägg på bloggen


You may also like

2 kommentarer:

  1. Blir inte engelsmännen sura för en sådan kommentar undrar man.. För så många miljoner som han får borde han väl försöka vara lite pro-England liksom.

    SvaraRadera
  2. Hola Mia, Varför skulle de bli sura? När han säger att han har alltid varit lycklig där och alltid kommer att ha dem i sitt hjärta.

    Det är normalt att en spelare fortsätter att heja och känna att han tillhör sitt ursprungslag. Värre vore det ifall spelarna ändrade åsikt för miljonerna de får, dvs. vänder kappan efter vinden... Huvudsaken är att de ger allt när de spelar i just det lag de spelar i för tillfället.

    SvaraRadera