Försenad födelsedagsfirande på Ole Lola...

/
0 Comments

...tillsammans med min spanska "släkt". Vi firade genom att bjuda dem på Ole Lolas moderna tapas till middag. Ole Lola ligger i närheten av tunnelbanan Tribunal och Alonso Martinez och är ett ställe som serverar jättegoda moderna tapas.Ole Lola är ett ställe som fungerar som ett drinkställe och de har en DJ som står och spelar musik. Väggarna pryds av tavlor med fotografier på personalen utklädda till tjurfäktare osv.

Vi åt "patatas bravas" som serveras i cyliderform med såsen inne i potatisen. Friterad aubergine kommer med "salmorejo" som man doppar den i vilket låter konstigt men är jättegott. Deras minihamburgare är en delikatess och en rätt som verkligen är modern och omgjord är äggröra med chorizo. Den serveras i ett martiniglas och chorizon är flytande. Väldigt speciellt fast med traditionell smak.

Servicen på Ole Lola är utmärkt och vi blev väl omhändertagna. Ölen kanske inte var i det kallaste laget men det löste vi genom att beställa in vitt vin istället.Efterrätterna var inte riktigt lika goda som resten av maten förutom en som var helt underbar, nämligen ostkaka på Lolas vis. Kaksmulor på botten och serverad med "ostglass" som man bara ville ha mer och mer av...

Nu är det slutsnackat om all mat och istället visar jag er lite bilder på skapelserna:
You may also like

Inga kommentarer: