Häftigt boende att hyra när du besöker Madrid...

/
0 Comments

...kan du hyra av våra gamla polare Oscar och Carolina. De är båda utbildade inredningsarkitekter. Carolina har numera lämnat sitt jobb som inredare för ett stort företag och försörjer sig mestadels som konstnär. Oscar har sitt eget företag, 3digitart.

Gillar du deras inredningsstil så hjälper de andra att förverkliga deras idéer. De hjälper dig i ditt inredningsprojekt.


Oscar och Carolina fick den genialiska idén att göra om och hyra ut en lägenhet som de ärvde. Lägenheten ligger precis mittemot Retiroparken på Menéndez Pelayo gatan. Den har inga fönster mot parken utan mot en innergård. Jag har varit där då Oscar bodde där med sin pappa. Lägenheten var ganska mörk och murrig, något man knappast kan föreställa sig när man kikar på fotona nu!


Lägenheten har två sovrum och två badrum. Alla tavlor du ser i lägenheten är skapade av Carolina. Ifall du är sugen på att veta mer kan du klicka här.

Om du inte kan spanska och du vill veta mer så finns det även information på engelska här.

Jag tycker att Oscar och Carolina har lyckats riktigt bra med att få den att se ljus och fräsch ut. En rolig detalj, väldigt ospansk är att i hyran av lägenheten så ingår det två cyklar som står i hallen. Finns det något bättre än en cykeltur i Retiro? :-)Snacka om att man får leta länge efter två mer påhittiga och inspirerande människor som Oscar och Carolina!

Digo como suelen decir hacer en los teatros para desear suerte:

¡¡¡Mucha mierda!!!

(Jag säger som de gör på teatern när de vill önska lycka till: ¡¡¡Mycket skit!!!)

:-)


You may also like

Inga kommentarer: