Snart kommer 3 månaders helvete till Madrid...

/
3 Comments
...för nu har solen tittat fram efter en veckas moln och regn!


Vi öppnar fönster och vädrar för full och just nu när det bara är runt 20 - 25 grader, det är då det är som bäst. Nu får man passa på att njuta innan hettan kommer. Ni vet den som gör att man svettas konstant hela tiden och kanske, kanske om man har tur slutar svettas för en minut eller två precis efter en iskall dusch!Bara cirka 1 månad kvar tills poolen öppnas! Vet egentligen inte varför jag blir glad över det, jag går ju ytterst sällan dit. Det blir ju så när man har dem, man använder dem inte. Bor man sen i en lägenhet utan pool så ångrar man sig grymt när man har upp mot 30 grader inomhus och sitter och svettas...You may also like

3 kommentarer:

 1. Och jag kunde inte längta mer efter värme! Tusen tack för en fin dag i din fina stad! Har precis slängt iväg en liten blogg om den här: http://sofiasko.bloggagratis.se/2012/05/08/7886014-de-madrid-al-cielo-y-en-el-cielo-un-agujerito-para-verlo/

  SvaraRadera
 2. Hilfe! Vi bor ju första året i Madrid, kände av heta september och oktober förra året... Lite orolig över värmen, som jag inte gillar. (knasigt eftersom vi förut bott på platser som är varma och fuktiga, vilket är värre än bara värme)

  SvaraRadera
 3. Sofia: Lite synd att ni hade sån otur med vädret här! Tack till er, det var ett rent nöje att få chansen att visa "min" stad för er. :-)

  Eastcoastmum: Vi skall vara glada över att det är såpass kallt i år denna vår som det är. Förra året var det en olidlig hetta ända från Maj ända in i Oktober, dvs. 5 månaders hetta...:-)

  SvaraRadera