Atletico de Madrid Europa League final mästare...

/
4 Comments
...igen!!! Pokalen är på väg hem till Madrid just nu. Till och med Madrids stadshus var färgat i rött och vitt nu i natt!

Hela Madrid, tonåringar, barn, vuxna, hela familjer, ja alla sprang ut på gatorna för att fira segern tillsammans vid Neptuno statyn där Atletico de Madrid och deras fans firar sina segrar.

Kvällen började med en väldigt nervös sambo, "el gato", som hade på sig samma t-shirt, samma tröja, absolut skulle stå på samma plats och i samma bar och titta på matchen som för 2 år sedan när vi vann sist. Den gången när det blev mål hoppade han och gallskrek samtidigt som han slog ned en tavla som hamnade på min läpp...som sprack. Idag fanns inte tavlan kvar då de hade målat om och sambon "el gato" såg ännu nervösare ut vid upptäckten.

 
Tack vare Falcao så blev matchen ingen rysare. När han lyckades få in det första målet blev det fest i puben vi var på. Läs mer här i Aftonbladet om Falcaos insats.

Jag gav en näsduk till sambon "el gato" för när tränaren Simeone ("Cholo"), före detta Atletico spelaren, grät så grät även han.

Sedan bar det av mot Neptuno statyn för att fira tillsammans med resten av Madridborna! Till och med hundarna firade. Läs mer här om hur Atletico vann Europe League i Svenska Fans.
You may also like

4 kommentarer:

 1. Olé Olé Olééééé!!! Grattis!

  SvaraRadera
 2. Många Real Madrid-fans som inte var ut på gatorna...plus alla från Getafe och Vallecas. ;)

  SvaraRadera
 3. Läs gärna min som handlar om ställen jag har varit på och ställen jag vill resa till runt om i världen. Och hur jag bockar av land för land med tiden :)
  http://www.nattstad.se/Jennzie

  SvaraRadera
 4. Karlavagnen: ¡Muchas gracias!

  Anonym: You wish...;-)

  Jennzie: Den skall jag kika i :-)

  SvaraRadera