Hjälp sökes: Varför är Indianapolis i USA så hemskt?

/
2 Comments
Jag skall för första gången i mitt liv åka till USA. På jobbresa till Indianapolis tyvärr. Jag säger tyvärr för alla säger hela tiden: “Glöm inte att resten av USA är helt annorlunda än "Indy" och även ifall du inte gillar det så finns det alltid nåt du gillar i resten av USA”.

Vad är det som är fel med Indianapolis? Är det någon därute i bloggvärlden som har varit där eller bor där som kan berätta lite om Indianapolis?


You may also like

2 kommentarer:

  1. Min första reflektion är att det ligger i Midwest och därför är ganska trist. Indiana hör till de där jordbruksstaterna. Å andra sidan ligger det inte så långt från Chicago, så nåt måste ha "rubbed off" på Indianapolis.

    Vad folk nog menar är att USA är så stort och att man liksom inte kan säga att USA är såhär eller såhär. Om man har besökt New York har man en helt annan bild av USA, mot Indianapolis. Sen kan jag nog tycka att det är bra att se nåt annat av USA än just de där häftiga ställena som NYC, LA eller Miami. Det finns charm i annat också, trust me on this one.

    Jag är övertygad om att du kommer ha kul! Och shoppa loss... Det ska jag göra när vi åker hem till CT i juni/juli.

    SvaraRadera
  2. Hola Eastcoastmum: Tack för din hjälp. Skönt att höra att det kanske inte är så himla farligt ändå och jag hoppas på att hitta något av charmen där! :-)

    SvaraRadera