Jag är tydligen inte den enda som är frusen i Madrid...

/
3 Comments

...katterna har legat vid elementet hela dagen medans jag jobbade hemifrån.


You may also like

3 kommentarer:

 1. Äntligen är jag i Madrid! Förutom Prado vad gör man i stan? Och hur hamnar man där i 12 år? Åh, jag älskar att höra om alla dessa coola svenskor som drar ut på äventyr i världen. Håll tummarna för att jag åter blir en av de snart..

  Abrazos

  SvaraRadera
 2. ¡Hola Mia!

  Först och främst håller man sig borta från Puerta del Sol nu under December ifall man inte gillar folkmängder ;-). Hur länge stannar du? Det man måste göra i Madrid är äta, äta och äta! :-)

  Här har du lite tips på vad du kan göra i Madrid;

  http://franmadridtillhimmelen.blogspot.com/2010/09/madrid-tips.html

  De andra museerna är ju också bra som Reina Sofia, Thyssen-Bornemisza. Själv gillar jag att strosa omkring på gator och torg och i Retiro. Jag gör samma i andra städer, dvs går och går och äter förstås!!! ;-) + festar såklart!

  I Madrid hamnar man mest av en slump för man ville inte åka till England som au-pair som alla andra gjorde då man gick ut gymnasiet. Sedan ringde man upp Spanska institutet och frågade vart man borde åka. Marbella såg ju ganska bra ut på kartan...och där borde det ju vara soligt?, tyckte jag. Men det höll inte killen som jobbade på Spanska institutet med om...du bara måste till Madrid var hans svar. Ett år efter skickade jag ett tackkort till honom och skrev att jag fullkomligt äääälskade MADRID!!! ;-)))

  Hoppas du gillar Madrid lika mycket som jag själv!

  Saludos,
  La Madrileña

  SvaraRadera