Förra helgen blev ovanligt lugn...

/
2 Comments

...för att vara oss så att säga.

Sushi intogs på Fredagskvällen på Yataki som ligger på calle Hortaleza 72. Denna sushi smakar nästan som den man får i Sverige...

Själva lokalen är trist och inte speciellt mysig. Det känns mer som en tråkig lunchrestaurang. Men som sagt, här i Spanien kan det vara svårt att få tag i en sushi som smakar som den skall...säger jag som aldrig varit i Japan. Jag jämför med den i Sverige dock, där man har ätit sushi under längre tid än i Spanien.

Efter middagen blev det lugna drinkar på "La Sueca" på calle Hortaleza 67. Inte direkt min favoritbar, men de serverar ivarje fall inte "garrafón" (dålig alkohol) och det är inte illa i Madrid!

Lördagen var ännu lugnare om man bortser från att vi var på IKEA en Lördag, med typ tusen barnfamiljer som var där samtidigt...

Vi lyckades ta oss därifrån med vettet i behåll och utan ringningar i öronen...


Under Söndagsmorgonen blev jag påmind om hur vacker Retiro parken är då jag gick förbi rosträdgården när jag hämtade sambon "el gato" som hade sprungit ett lopp. Vi gick och åt frukost på en bar. Rostat bröd, olivolja, tomatkross och salt...finns det något godare?

You may also like

2 kommentarer:

  1. 1000 tack för tips på bra Sushibar!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att du gillar det. Du måste dock tänka på att jag inte har bott så mycket i Sverige (så jag har inte hunnit testa sushi så mycket där heller) ifall du inte gillar sushin där...he, he ;-)

    SvaraRadera