Algo Pequeñito - Daniel Diges y Jimmy Jump (Espontáneo en Gala Eurovisió...

/
4 Comments


Stackars Spanien eller kanske är de egentligen lyckligt lottade? Vi visste väl alla att Spanien inte skulle vinna denna gång heller och skulle jag vara sångaren Daniel Diges så skulle jag nog se det hela som ganska positivt eftersom han antagligen är den mest nedladdade videon på Youtube just nu...vilken reklam!

Han som hoppade upp är en kille, som kallar sig för Jimmy Jump, från Katalonien som ägnar sig åt att göra sånt här. Han slängde en FC Barcelona flagga på portugisen Luis Figo när Portugal spelade mot Grekland i EM 2004. Luis Figo spelade som sagt för Barcelona innan han bytte till Real Madrid (ärkefienderna)... I EM 2008 sprang han tydligen in under Tyskland - Turkiet och hade en t-shirt på sig där det stod "Tibet är inte Kina".

Visst garvar jag åt denna kille men samtidigt tycker jag synd om Daniel och hans gäng för jag tyckte inte sången var så himla kass som Spaniens bidrag till Melodifestivalen brukar vara.

Det var starkt gjort att fortsätta sjunga som om ingenting hade hänt och har ni sett killen med svärdet som "sticker" svärden i Jimmy Jump?


You may also like

4 kommentarer:

 1. å vad roligt att emmas pappa e här

  SvaraRadera
 2. sicken imse vimse och totalt onödigt. Såg inte Eurovision, utan var på partaj istället.

  SvaraRadera
 3. Yeye: Vem är Emmas pappa? Han med krullet, han med mössan eller...? :-)

  SvaraRadera
 4. Karlavagnen: Vilken dålig svensk du är nuförtiden...hur kan du FRIVILLIGT MISSA Eurovision???!!! ;-)

  SvaraRadera