Bästa mexikanska restaurangen i Madrid...

/
1 Comments

...är den kanske inte i andras ögon, men jag känner något speciellt för just den här restaurangen. Det kanske har att göra med att jag inte gillar starkt kryddad mat! Ja, du läste rätt. Gå på mexikansk restaurang och inte äta stark mat. Jag gillar inte Tequila heller och det dricks ju helst i form av Margarithas tillsammans med maten på detta ställe.

Restaurangen "La Panza es Primero" tillhör en företagsgrupp som har flera olika restauranger. Denna restaurang ligger på calle Libertad 33. En annan av deras restauranger ligger vägg i vägg så ta inte fel. Nu får man boka bord vilket man inte fick förr så du kan ringa 91-521 76 40 för att boka.

Lokalen är liten, väldigt liten och har lite udda inredning. När du väntar på ditt bord så kan du sätta dig i en konstig "fåtölj" som man andvände förr till kunder som man putsade skorna på...väldigt bekväm.
Servicen är helt ok och maten är god. Du befinner dig i Chueca området så ledig klädsel gäller här. Enligt mig är "pollo con cilantro" (kyckling med koriander) rena rama himmelriket, men det beror nog mest på min besatthet av koriander. Sambon "el gato" brukar klaga över att ingen maträtt är stark. Fast han vill alltid komma tillbaka hit och äta så maten är ivarje fall god fast den inte är stark. Sedan gillar han deras Margaritha som serveras frozen med en kant på glaset gjord av salt och chili, just som den bör serveras.

Hit kommer du med dina vänner/pojkvän/flickvän för att få mat och service utan några krusiduller. Du sitter trångt men stämningen är hemtrevlig. Helt klart godkännt får detta ställe av mig.You may also like

1 kommentar: