Ett annorlunda sätt att besöka olika länder på...

/
3 Comments
...kan ju vara att göra som jag gör. Bli sjuk och gå till läkaren.

I December var jag i Schweiz och fick gå till läkaren där och nu är jag i USA igen och har fått gå till läkaren här. Denna gång har jag tydligen ett virus. Denna förkylning eller detta virus har förresten alla i Madrid just nu eller så har de haft det. Man får ingen feber, inget snorande från näsan, men en hemsk hosta och massor av slem (läs snor) i lungorna och i halsen.

Jag har hostat konstant hela veckan här i Californien och kommer typ att vara den enda personen i hela världen som lyckas gå ned i vikt när de besöker USA. Jag äter knappt något överhuvudtaget (jag som alltid är hungrig annars) och dricker masssor, men verkligen massor av vätska. Jag måste dricka hela tiden för annars blir hostan ännu värre. Bara idag har jag druckit 2 smoothies, 8 te (stora sådana i pappersmuggar a la Starbucks) och 4 flaskor vatten! Jag kör en ofrivillig detox-vecka med andra ord!

Detta är räddaren i nöden:

Jättegoda smoothies fulla av frukt och vitaminer. Hotellet säljer dessa i sin butik och det räddar mig just nu.
Uttråkade jag som inte har sovit på en vecka. Jag känner inte av någon jet lag alls denna gång för jag kan ändå inte sova pga allt hostande! All te som jag dricker gör att jag känner mig mer vaken än förra gången jag var här. Jag verkligen fasar inför hemresan imorgon. Många timmars flygresa och jag som bara hostar och hostar...

Vad jag längtar efter Madrid, mitt eget hem och min egen säng just nu!!!


You may also like

3 kommentarer:

  1. Så vad tyckte den amerikanska doktorn? Finns det nån hjälp?

    SvaraRadera
  2. Hola, hon tyckte att jag hade ett virus. Ett virus fran helvetet tycker jag... Jisses vilken vecka. Jag har hostat hela veckan och inte kunnat sova nat alls. Jag tappade rösten dessutom. Jag fick medicin (hostmedicin och tabletter mot bihaleinflammation osv.). Det var väldigt, väldigt länge sedan jag madde sa daligt som jag har gjort. Är nu äntligen hemma i Madrid (kom fram idag) och lyckades sova hela flygresan fran San Francisco till London och det har gjort att jag mar lite bättre. Hostan var inte lika hemsk under resan och idag har jag hostat väldigt lite. Hoppas att det är över nu!!! Om jag skall se nat positivt i det hela sa maste jag säga att jag ivarje fall inte kände av jet lag denna gang. Jag lyckades ju inte sova nat alls nästan pga hostan sa sak samma. Sedan drack jag 8 te per dag som lyckades halla mig mer vaken än nagonsin. :-)

    SvaraRadera
  3. Trist att vara sjuk... Men visst är det lite intressant att gå till läkaren utomlands. I vintras var jag hos läkaren på en liten ö på Filippinerna. Fick åka nån moppetaxi långt ut på landet och till ett litet hus, och där fanns en läkare... ;)

    SvaraRadera