Atletico de Madrid vann spanska ligan!!!

/
0 Comments
Vi såg matchen tillsammans med två väldigt trevliga finnar som vi träffade häromdagen, Birgitta och Topias. 

Hur stora är oddsen att 3 finnar befinner sig här i Valle de Benasque samtidigt?! Birgitta och Topias har hittat hit ända från Taivalkoski som ligger långt uppe i norra Finland vid gränsen mot Ryssland. Jag kommer ju nästan därifrån, pappas familj är från Oulainen som ligger utanför Oulu. 

Vi presenterade dem för två av våra spanska framtida tränare, Berta och Guillem, till våra Training Camps för spanjorer. De skall ta med dem ut och springa tillsammans på Måndag. Vilket gäng. Spanjorerna är nämligen riktiga proffs. En av dom vann Gran Trail Aneto halv marathon och den andra kom på sjätte plats i Ultramarathonet som är på ca 109 km. 

Finnarna går inte av för några hackor de heller. De ville ut och springa lite trail häromdagen. När de frågade mig om vart de kunde springa frågade jag hur länge de ville springa. 10 timmar blev svaret!!! Ha, ha. Det mina vänner är vad som kallas för "Suomalainen sisu"!!!! Hyvää Suomi! :-)

Topias åker skidor och tävlar för finska Juniorlandslaget. Han har vunnit massor av medaljer i Finska mästerskapen. Våra spanjorer tävlar för Spanien inom långfärdsskidåkning de med så de har nog mycket gemensamt. 
You may also like

Inga kommentarer: