Subida al cielo...(uppgång till himmelen...)

/
0 Comments

...var det verkligen i Lördags när vi käkade middag på La Viridiana. Ni vet den där restaurangen jag har tjatat så himla många gånger om här på bloggen?


Abraham Garcia gjorde som vanligt och bjöd oss på extrarätter och vi slukade allt och fullkomligt rullade ut från restaurangen efteråt pga att vi var så mätta...


Vi åt gazpacho, nån rätt från New Orleans, yuccabröd,gåslever, Karl-johansvampmousse med ägg och riven svart tryffel över...till förrätt.


Till varmrätt åt killarna vid bordet köttbitar i stekpanna från dalen Esla som är Spaniens motsvarighet till världens dyraste kött, Kobe, som kommer från Japan. Vi tjejer åt tonfisk som serverades som sashimi.

Efterrätterna intogs med viss svårighet (pga mättnaden) av mitt sällskap...jag som har varit med förr på La Viridiana hoppade klokt nog över efterrätten och kunde till och med andas utan problem när vi lämnade restaurangen.

Ni vet när man är så där otroligt proppmätt (efter middagen och efterrätter) så man nästan spricker? Ja, just då kommer de med en liten överraskning..."Skall man vara fin får man lida pin" kan i detta fall översättas till "Skall man bli fet så blir plånboken smal" ...typ. Skitdyr restaurang men värd vartenda öre!
You may also like

Inga kommentarer: